Beograd - Unitours

Beograd

CENA
že od 78 €

Beograd - NIKOLI CENEJE, NIKOLI BLIŽJE! 

PROGRAM

DAN 1
Ljubljana - Beograd

Odhod iz Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja mimo Ljubljane in Novega mesta do mejnega prehoda Obrežje. Nadaljujemo preko Hrvaške preko mejnega prehoda Lipovac-Batrovci in naprej po avtocesti do Beograda. Po prihodu bomo nadaljevali z ogledom nekdanje skupne in danes srbske prestolnice. Najprej panoramski ogled mesta, med katerim boste videli ulico Kneza Miloša, Skupščino, Terazije, Gledališče, vozili se bomo po staremu delu Beograda Dorćolu, čez mostove v Novi Beograd, mimo Arene,…. Nadaljevali bomo peš do stare trdnjave na Kalemegdanu. Naš ogled bomo zaključili v peš coni, na znani ulici Kneza Mihaila. Sledil bo prevoz do hotela in nastanitev. Prosto. Možnost organiziranja večerje v hotelu, na splavu ob živi glasbi ali v restavracijah v Zemunu, na Skadarliji,.. (doplačilo). Nočitev v hotelu.

DAN 2
Beograd - Ljubljana

Po zajtrku nadaljujemo s spoznavanjem Beograda. Obiskali bomo Hram sv. Save in se nato vrnili v središče mesta do Terazij. Ob predhodnem dogovoru je možen obisk enega izmed znanih muzejev (muzej Nikole Tesle, Konak kneza Miloša, Narodni muzej,…). Prosto v središču mesta. Popoldan povratek po avtocesti proti Ljubljani, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

CENA
že od 78 €
vključuje
prevoz s sodobnim turističnim avtobusom na relacijah po programu
vodenje v slovenskem jeziku
nočitev z zajtrkom v hotelu kategorije 3* (dvoposteljna soba)
stroški lokalnega vodnika v Beogradu
osnovno nezgodno zavarovanje
stroške organizacije potovanja in DDV
v ceno ni vključeno
doplačilo za enoposteljno sobo: 12 €
polpenzion v hotelu
zdravstveno zavarovanje z asistenco Coris
večerja na splavu / v restavraciji v Zemunu / na Skadarliji
vožnja z ladjo po Savi z wellness programom
opombe:

Vse informacije o pogodbenih razmerjih so navedene v SPLOŠNIH POGOJIH IN NAVODILIH ZA POTOVANJE, ki si jih lahko preberete na naši spletni strani. POZOR! - Pridržujemo si pravico do spremenjenega vrstnega ogledov. 

dodatne informacije:

Zavarovanje rizika odpovedi, ki ga lahko vplačate samo ob prijavi in znaša 4,42% cene celotnega potovanja. Zavarovalne pogoje si lahko preberete na spletnih straneh.