Barcelona s Costa Bravo - Unitours

Barcelona s Costa Bravo

CENA
že od 229 €

PROGRAM

DAN 1
LJUBLJANA - ITALIJA
ODHOD

Odhod iz Ljubljane v opoldanskih urah. Pot nas vodi mimo Trsta, Padove, Verone in naprej skozi Italijo do Cvetlične obale, ki se v Franciji nadaljuje z znamenito Azurno obalo. (bus, nočna vožnja).

DAN 2
MONAKO – LLORET DE MAR

Naš prvi postanek za ogled je kneževina Monako. Zapeljemo se v podzemno garažo v osrčju kneževine in se z dvigalom povzpnemo do administrativnega središča države – Monaka. Sprehod do knežje palače, od koder z vrha pečine uživamo v nočni panorami kneževine. Nočno vožnjo nadaljujemo čez jug Francije do španske meje. Po prestopu meje vožnja na Costo Bravo, do največjega turističnega središča tega dela obale – Lloret de Mara. Kosilo. V toplih mesecih možnost kopanja in sončenja. Čas bomo lahko izkoristili za raziskovanje mesta, sprehode ob dolgi peščeni plaži … Večerja in nočitev. (KV)

DAN 3
LLORET DE MAR – BARCELONA – LLORET DE MAR

Zajtrk. Podamo se na celodnevni ogled Barcelone, kjer bomo med drugim videli Sagrado Familio, Stadion Barcelone Camp Nou, Španski trg, se povzpeli na hrib Montjuic, pogledali Olimpijski stadion, videli Kolumbov spomenik, akvarij … V nadaljevanju postanek na katalonskem trgu in sprehod po Gotski četrti, znameniti ulici Ramblas do znane tržnice La Buqueria … Nekaj prostega časa v središču mesta. Povratek v hotel in večerja. Nočitev. (H, ZKV)

DAN 4
LLORET DE MAR – MONTSERRAT – ST SADURNI D’ANOIA – LLORET DE MAR

Zajtrk. Prosto za počitek, obiske trgovin, sprehode … Po želji možnost izleta na katalonsko goro Montserrat. Z avtobusom se povzpnemo na goro, ki se nahaja kakšnih 25 kilometrov severno od Barcelone in je znana turistična in romarska točka. Ploščad, na kateri se nahaja svetovno znani samostanski kompleks, se nahaja 725 m visoko in ob lepem vremenu ponuja fantastičen razgled proti Sredozemskemu morju. V nadaljevanju dneva obiščemo eno izmed največjih šampanjskih kleti na svetu, ki se nahaja v mestecu St. Sadurni d’Anoia. Povratek v Lloret de Mar in večerja. Nočitev. (kosilo kot »lunch paket«). (H, ZKV)

DAN 5
LLORET DE MAR – FIGUERAS – ITALIJA

Zajtrk. V dopoldanskih urah se bomo odpravili v smeri proti francoski meji. Ustavili se bomo v slikovitem katalonskem mestecu Figueras in si ogledali muzej kontroverznega španskega slikarja Salvadorja Dalija. Pot bomo nadaljevali po jugu Francije, skozi slikovito Provanso. V kolikor nam bo čas dovoljeval, bomo obiskali še eno izmed znanih parfumerij na Azurni obali in slišali zgodbo o izdelavi parfumov in drugih kozmetično-toaletnih izdelkov, povezanih z izdelavo parfumov. Možnost nakupa. Vožnja proti Italiji. (H, Z)

DAN 6
ITALIJA – LJUBLJANA
PRIHOD

Nočna vožnja preko Italije. V Slovenijo prispemo predvidoma v dopoldanskih urah. Konec potovanja. (avtobus, nočna vožnja).

CENA
že od 229 €
vključuje
prevoz s sodobnim turističnim avtobusom na relacijah po programu
nastanitev v hotelu 3-4* na Costa Bravi na osnovi polnih penzionov
slovensko spremstvo
nezgodno zavarovanje
stroški organizacije potovanja in DDV
Popust za otroke 2-12 let na dodatnem ležišču (15%)
*Kosilo v času izvajanja izletov je v obliki »lunch paketa«
v ceno ni vključeno
doplačilo za skupino v velikosti od 35 - 44 oseb
doplačilo za enoposteljno sobo
zadravstveno zavarovanje Coris
turistična taksa za vse potnike starejše od 17 let
viteške igre (večerja + show)
Dalijev muzej Figueras
Stadion Camp Nou
Aquarium Barcelona
izlet na Montserrat in šampanjsko klet Freixenet
opombe:

Vse informacije o pogodbenih razmerjih so navedene v SPLOŠNIH POGOJIH IN NAVODILIH ZA POTOVANJE, ki si jih lahko preberete na naši spletni strani. POZOR! - Pridržujemo si pravico do spremenjenega vrstnega ogledov.

priporočamo:

Zavarovanje rizika odpovedi, ki ga lahko vplačate samo ob prijavi in znaša 4,42 % cene celotnega potovanja. Zavarovalne pogoje si lahko preberete na spletnih straneh.