Španija - Costa Brava - Unitours

Španija – Costa Brava

CENA
že od 279 €
Lloret de Mar, dolge peščene plaže, številni hoteli z bazeni, diskoteke odprte do jutranjih ur, krasne trgovine, pubi, mladi iz Slovenije in cele Evrope,...

ODHOD KONEC APRILA

PROGRAM

DAN 1
LJUBLJANA - ITALIJA - MONAKO - FRANCIJA

Odhod iz Slovenije v popoldanskih urah (ura odhoda po dogovoru). Pot nas bo vodila preko Fernetičev, naprej skozi Italijo do Cvetlične obale, ki se v Franciji nadaljuje z znamenito Azurno obalo. Na poti postanek v Monaku. Sprehod do knežje palače in uživanje v nočni panorami kneževine z vrha pečine. Nočna vožnja.

DAN 2
FRANCIJA – LLORET DE MAR

Prihod v Španijo v jutranjih urah. Vožnja do najživahnejšega mesta na Costa Bravi – Lloret de Mara. Sledi nastanitev v hotelu in nekaj prostega časa za spoznavanje tega znanega obmorskega letovišča. Kosilo in popoldanski počitek ob bazenu ali na plaži. Po večerji priprava na prvi obisk diskotek in uživanje v živahnem nočnem življenju Lloreta.)

DAN 3
LLORET DE MAR – BARCELONA – LLORET DE MAR

Po zajtrku celodnevni izlet v Barcelono: ogledali si bomo Sagrado Famiglio, znamenito ulico Ramblo, Španski trg, Kolumbov spomenik, olimpijski stadion, stadion FC Barcelona… Vmes nekaj prostega časa za sprehod ali obisk odlično založenih trgovin v Barceloni. Povratek v hotel v Lloret de Mar. Večerja v hotelu. Kosilo je ta dan kot »lunch paket«. Zvečer nas čaka zabava pozno v noč.

DAN 4
LLORET DE MAR / MONTSERRAT ali MARINELAND

Cel dan namenjen počitku, poležavanju na plaži, zabavi. Možnost fakultativnega izleta v Marineland v sosednjem mestecu Palafols. Ta dan je možen tudi poldnevni fakultativni izlet na Montserrat in šampanjsko klet. Večerja v hotelu. Zvečer zabava v Lloret de Maru.

DAN 5
LLORET DE MAR – TOSA DE MAR - LLORET DE MAR / Viteške igre ali Flamenco show

Po zajtrku možnost krajšega izleta v staro, obalno naselbino in simpatično turistično mestece Tossa de Mar. Povratek v Lloret de Mar. Kosilo in večerja v hotelu. Možnost fakultativnega obiska viteških iger v Torderi ali Flamenco showa na haciendi v Santa Sussani. Povratek v Lloret de Mar in žur do jutranjih ur.

DAN 6
COSTA BRAVA - FIGUERAS - AZURNA OBALA

Po zajtrku vožnja, po želji se ustavimo v mestecu Figueras, kjer se nahaja muzej znanega umetnika Salvadorja Dalija. Nadaljujemo preko južne Francije do Azurne obale.

DAN 7
AZURNA OBALA - SLOVENIJA

Sledi nočna vožnja preko Italije. Prihod v Slovenijo predvidoma v jutranjih ali dopoldanskih urah.

CENA
že od 279 €
vključuje
prevoz s sodobnim turističnim avtobusom na relacijah po programu
4 x polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja) v Lloret de Maru v hotelu kat. 3*** (večposteljne sobe)
ogledi po programu
stroški vodnika/spremljevalca
celodnevni izlet v Barcelono, izlet v Tossa de Mar
prosta mesta za profesorje
nezgodno zavarovanje Triglav
stroški organizacije in DDV
v primeru udeležbe 90 dijakov zagotavljamo prisotnost animatorja
v ceno ni vključeno
MONTSERRAT - obisk benediktinskega samostana 725m nad morjem, prevoz in obisk šampanjske kleti
MARINELAND - poldnevni izlet v vodno - zabaviščni park, ogled showa delfinov in morskih levov
VITEŠKE IGRE - večerja in zabava v srednjeveškem slogu
FLAMENCO SHOW - glasbeno plesna zabava v haciendi
Tedenska vstopnina za diskoteko
opombe: Cena je izračunana 06. aprila 2018. Za to potovanje veljajo odpovedni pogoji za maturantske ekskurzije. Dijaki starejši od napolnjenih 17 let plačajo na recepciji stroške turistične takse. Pridržujemo si pravico do spremembe vrstnega reda ogledov. Vse informacije o pogodbenih razmerjih so navedene v SPLOŠNIH POGOJIH IN NAVODILIH ZA POTOVANJE, ki si jih lahko preberete na naših spletnih straneh.
priporočamo: odpovedno zavarovanje TRIGLAV, ki ga lahko vplačate samo ob prijavi ! Doplačila niso obvezna !