Benetke - Unitours

Benetke

CENA
že od 33 €

PROGRAM

DAN 1
LJUBLJANA - BENETKE - LJUBLJANA
ODHOD - PRIHOD

Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja na italijansko stran do parkirišča na robu Beneške lagune PUNTA SABBIONI. Vkrcanje na ladjico in plovba do otoka BURANO, ki je znan po izdelavi čipk, domačem pecivu in slikovitih barvnih hiškah. Postanek na otoku za ogled ročnih izdelkov in morebitni nakup spominkov. Nadaljevanje plovbe do otoka MURANO, kjer že od nekdaj izdelujejo prvovrstne steklene izdelke. Ogled steklarske delavnice in spretnost »maestra«, ki bo le za nas izdelal stekleno umetnino. Nato plovba do BENETK, mesta na vodi, katerega znamenitosti si bomo podrobno ogledali: MOST RIALTO (Ponte di Rialto, TRG SV. MARKA (Piazza San Marco, MOST VZDIHLJAJEV (Ponte dei Sospiri, DOŽEVO PALAČO (Palazzo Ducale, BAZILIKO SV. MARKA (Basilica di San Marco)… Po ogledih bo nekaj prostega časa za počitek, malico, sprehode ob kanalih in občudovanje gondol… V poznih popoldanskih urah slovo od Benetk in plovba z ladjico do Punta Sabbioni. Vožnja po isti poti proti Ljubljani, kamor bomo prispeli v večernih urah (predvidoma do 22.00 ure).

CENA
že od 33 €
vključuje
prevoz s sodobnim turističnim avtobusom na relacijah po programu
turistična taksa za vožnjo do Punta Sabbioni
stroške slovenskega vodnika
nezgodno zavarovanje za vse udeležence
stroški organizacije potovanja in DDV
v ceno ni vključeno
vožnja z ladjo na otoke Burano - Murano - Benetke
opombe:

Vse informacije o pogodbenih razmerjih so navedene v SPLOŠNIH POGOJIH IN NAVODILIH ZA POTOVANJE, ki si jih lahko preberete na naši spletni strani. POZOR! - Pridržujemo si pravico do spremenjenega vrstnega ogledov. 

priporočamo:

Zavarovanje rizika odpovedi, ki ga lahko vplačate samo ob prijavi in znaša 4,42% cene celotnega potovanja. Zavarovalne pogoje si lahko preberete na spletnih straneh.